Over De Zon Groep

De wereld een beetje mooier maken voor nu en voor de toekomst, dát is duurzaamheid. Zuiniger omgaan met energie is daar een belangrijk onderdeel van. De Zon Groep draagt daar graag een steentje aan bij door zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. 

Creatief met energie

Steeds meer mensen willen zuiniger omgaan met energie en op een duurzamere manier energie opwekken. Met een bouwkundige achtergrond en kennis van energiesystemen kan De Zon Groep je helpen om zuinig en duurzaam te leven. Uiteraard mét de kwaliteit en het comfort dat je gewend bent! De Zon Groep levert en installeert hiervoor verschillende alternatieve energie systemen, zoals: zonnepanelen, zonneboilers, heatpumps, infraroodverwarmingspanelen, pellet-kachels, LED verlichting en auto-oplaadpunten.

De Zon Groep kiest voor duurzaamheid

Al sinds de oprichting in 2012 streeft De Zon Groep er naar om, samen met de klant, verantwoorde keuzes te maken op het gebied van energie. Keuzes die duurzaam zijn, zodat de omgeving er iets voor terugkrijgt, en keuzes die zorgen voor een besparing van grondstoffen én kosten. Daarbij maken ze ook bewuste keuzes op het gebied van fabrikanten en leveranciers.

Betrouwbare service van De Zon Groep

De Zon Groep staat voor betrouwbaarheid, gaat voor de best mogelijke service en beschikt over meer dan genoeg vakkennis en ervaring. De erkende elektrotechnische installateurs van De Zon Groep werken nauw samen om zoveel mogelijk huishoudens in de regio te voorzien van duurzame energie.