Onze favoriete merken

JA Solar

STERK IN HOOGRENDEMENTSPANELEN EN SMART MODULES

JA Solar is een van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld en neemt als fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen de vierde plek op de wereldranglijst in. Het marktaandeel van JA Solar bedroeg in Nederland over 2015 ca. 25%. JA Solar onderscheidt zich door een sterke innovatieve focus. Met name de hoogrendementspanelen Percium (mono) en Riecium (poly)modules zijn een succes. Verder zijn de panelen met een geïntegreerde SolarEdge Power Optimizer zeer gevraagd. De totale productie voor 2015 lag rond de 3,5GW. Per Q2 – 2016 is de nieuwe fabriek met een totale extra capaciteit van 1GW geheel klaar.

Kenmerken van JA Solar

  • Verticaal geïntegreerd productieproces om kwaliteit te garanderen
  • Unieke celtechnologie
  • Hoog efficiënt productaanbod
  • Betrouwbare financiële positie
  • Beursgenoteerd bedrijf

 

 

 

Panasonic

JAPANSE KWALITEIT ZONDER CONCESSIES

Panasonic ontwikkelt al zonnepanelen sinds 1975. Zij is al jarenlang DE referentie in de ontwikkeling van nieuwe, innoverende fotovoltaïsche producten.

Kenmerken van Panasonic

  • 40 jaar solar ervaring
  • Panelen met speciale HIT technologie
  • Productie van panelen met zeer hoog rendement
  • 25 jaar productgarantie
  • Extreem laag claimpercentage van < 0.005%

 

lg solar zonnepanelen

Met meer dan 50 jaar ervaring als een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronica, is LG Electronics klaar om de kracht van de zon te benutten. Na 25 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling die verder gaan dan de standaarden van de industrie, zijn de zonnepanelen van LG Solar ontwikkeld. De zonnepanelen hebben een uniek ontwerp waarmee ze een hoge kwaliteit, performance, levensduur en betrouwbaarheid leveren. Hiermee voldoen ze aan de hoge verwachtingen die klanten van LG hebben.

LG Solar BiFacial zonnepanelen

De LG NeON 2 BiFacial (LG300N1T) is gebaseerd op de inmiddels bekende high-performance module: LG NeON 2. Nieuw aan de BiFacial module is echter de licht-doorlatende folie aan de achterzijde. Invallend licht kan hierdoor worden opgevangen via de achterkant van de module, zodat deze lichtinval ook bijdraagt aan de elektriciteitsproductie. Doordat deze modules gebruik maken van twee zijdes, kan het rendement van deze panelen aanzienlijk worden verhoogd. Aan de voorzijde realiseert de nieuwe module, dankzij de 60 zeer efficiënte monokristallijne cellen, een vermogen van 300 Wp. Door de transparante folie aan de achterzijde kan bij veel zonlicht nog eens 75 Wp worden toegevoegd. Hiermee zorgt één LG Neon 2 BiFacial module onder optimale omstandigheden met een oppervlakte van slechts 1.640 x 1.000 millimeter voor een totaal nominaal vermogen tot 375 Wp. Het innovatieve ontwerp zorgt biedt hierdoor een verbeterde lichtopbrengst op zonnige dagen en een hoger vermogen, zelfs op bewolkte dagen.

Bij de montage biedt de LG NeON 2 BiFacial zonnepaneel enkele voordelen: door het gebruik van de transparante folie is het een lichtgewicht zonnepaneel van slechts 17 kilogram. De gewichtsreductie vereenvoudigt de installatie voor installateurs . De module is hierdoor bovendien een ideale oplossing voor veel platte en hellende daken. Naast de twaalf jaar productgarantie, wordt de LG NeON 2 BiFacial zonnepaneel geleverd met uitgebreide prestatiegarantie. De jaarlijkse vermogensdegradatie is teruggebracht van maximaal 0,7 procent per jaar naar 0,6 procent per jaar en is 25 jaar geldig.